Övernattningspremiär!

Perioden inför och under jul och nyår är ju som bekant fullsmockad med aktiviter. Så jag har helt glömt bort att uppdatera de senaste händelserna i projektet Tärnaby.

Självklart var vi uppe i Tärnaby och firade mellan nyår och trettonhelg. Vattnet blev inkopplat så att vi kunde få igång en dusch och en toalett. Men då menar jag rent funktionellt - det finns inga väggar runt om, så utsikten är magnifik...:).

Montering av duschkabin var ett kapitel för sig. Man behövde inte bara minst fyra armar, det krävdes en examen i logik för att begripa instruktionen. Tur att Micke hjälpte till.

Vi har satt upp väggar runt sovrummet och en del av innertaket är på plats. Men målet att kunna stänga om oss i sovrummet nåddes inte, så ev. åker Nisse upp om någon vecka för att jobba ikapp.

Denna gång blev det dock inte bara jobb. Vi hade förutom ett par sköna skiddagar en fantastiskt trevlig och god middag arrangerad av fam. Olsson på nyårsafton.

Fre den 3/1 möblerade jag upp en liten hörna i storstugan och bäddade med luftmadrasser. När mörkret la sig - typ strax efter lunch, hade vi bara Nisses bygglampa. (Den beställning med lampor som skulle ha anlänt inför nyåret dök aldrig upp). Så det blev en promenad till Coop som hade en ljusgardin med stjärnor på rea. Å si vilket mys vi fick till. Inramade av isoleringsbalar, virke, list och panelpaket, på masonitskivor tillbringade vi premiärnatten. Av alla muntra uttryck den kvällen/natten/morgonen att döma behöver vi just inte göra så mycket mer i huset...

Sportlovet är snart här och då åker vi helgjutet upp igen. Det blir fortsatta panelarbeten, för att kunna bli av med byggmaterial och frigöra ytor för övriga väggar.

Ha de´

Kattis

26 Jan 2014

Välkommen

Välkommen till www.tarnabyskinest.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)