Huset har levererats!

Nisse lyckades efter mycket möda och vissa besvär göra klar grunden i juni. Tusen tack till de fantastiska Tärnaby-människor som ställt upp med handkraft, kaffe och uppmuntran - Janne, Jannes granne och Uffe med fru m fl! Å fin blev den. Förra veckan putsade han till slutfinishen - det får ju inte vara en milimeter som sticker upp:)

Huset levererades helt enligt tidtabell förra måndagen. Jag hoppas att allt är med som behövs för att montera stomme, isolera och montera innerväggar. Det var lite svårt att se från utsidan av paketen och någon packsedel följde inte med. Det framgår av informationen från MammuttiHirsi att det kommer några efterleveranser, men det är svårt att få kläm på vad de olika paketen innehåller.

Det var tänkt att byggstarten skulle bli den 15/7. Tyvärr har Mammutti planerat så att det blir den 22/7, precis på "avtalsgränsen". Det fick vi veta för en dryg vecka sedan! Det är tur att paketen är så väl emballerade mot regn. Men det har gjort vår tidsplan för att få huset isolerat oerhört pressad.

Våra kontakter på MammuttiHirsi i Sverige, har vi blivit varse, har gått på semester nu och vi har inte fått någon ny kontakt för eventualiteter, så jag hoppas att allting klaffar.

Men gör byggteamet ett bra jobb och huset blir som vi drömt om, är allt (nästan) förlåtet:)

Nu hoppas vi bara på lite sommarväder i Tärnaby inför stomresningen.

 

//Kattis

14 Jul 2013

Välkommen

Välkommen till www.tarnabyskinest.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)