Höstlov

Halva familjen besökte Tärnaby under höstlovet.

Det blev lite av varje gjort, bl a undertak över kök och badrum och väggreglar samt dränering och fyllnad för garage.

Målbilden är att vi skall kunna ta in kök och vitvaror vid tillfälle då vi kan ta emot en leverans.

Garage har vi egentligen inte planerat att bygga nu. Men det skulle vara en enorm avlastning om vi kunde förvara material utanför huset. Börjar bli less på att lyfta om virke inomhus. Vi skall kontakta Mammuthus och höra vad de har för garagelösningar. Passar det i ekonomin så kanske vi tar tag i det lite tidigare.

Det var i elfte timmen. Dagen efter att Nisse grävt ner dräneringen frös det på och dagen efter att Svevia fyllde kom snön. Så nu kan det ligga och "trycka till sig" över vintern.

Nu har vi i alla fall en slät och rymlig yta och nedfart. Tidigare kunde inte vilken bil som helst ta sig upp i påskhalkan.

Det var grönt i slänten runt om. Det vittnade om fina blomster från sommaren och alla gräsfrön har inte flutit iväg till riksvägen i sommarens skyfall. Det blir skönt att få slänten bunden till våren så man slipper oroa sig över spontana bäckar utför. Ser fram emot blomsterprakten nästa sommar.

Det här är vad Nisse har återgett. Av de SMS han skickade framgick mest hur gott fikat var på bageriet och den fina fisken och älg plus annat smaskigt de blev bjudna på. Undrar vad som blev gjort egentligen;)

 

Killarna ville INTE åka hem, så det har haft det bra.

Kattis

 

7 Nov 2014

Välkommen

Välkommen till www.tarnabyskinest.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)