Äntligen!

Igår morse kom lyftkranen och arbetet inleddes med att i ca två timmar lyfta om material som lossats in på tokiga platser. Lite onödig tid till spillo (ja ja, jag kan låta tjatig och tidsfanatisk, men varje förlorad timme läggs till våra sista arbetsdygn här om någon vecka - och dygnet har som bekant bara 24 st).

När arbete väl kunde dra igång var det ett nogsamt första varv, sedan snurrade det på. Nästan upp till sista varvet hanns med innan teamet gav sig för kvällen. Å som de jobbar! Fokuserat, organiserat och tystlåtet. Nisse har försökt prata med dem för att komma underfund med ordningen i arbetet, men det är ett fåordigt gäng. Språkförbistringen kan kanske vara en av orsakerna. Det viktiga är i alla fall att de tycks vara fullständigt på det klara med hur hus skall byggas.

Å så snyggt det blir! Det är fantastiskt timmer! Solen skiner dessutom över hela bygget.

Först på lördag/söndag kan det komma regn, men då hoppas jag vi har tak på...men det är svårt att veta. Någon hint om byggordningen har vi som sagt inte.

Medan vi väntar på att det skall vara stomrest passar jag på att njuta av omgivningarna med familjen. I förrgår tog vi en eftermiddagstur upp över Laxfjället - närmast vindstilla på toppen och milsvid utsikt. Igår körde vi till Ruhtjiebäcken vid Tängvattnet och badade. Det var en upplevelse! Lagomt forsande bäck med flera härliga "pooler" och vilket vatten! Som ett paradisbad med vattenfall och laguner. Dessutom var vattnet överraskande varmt. Badkruka som jag är med en smärtgräns vid 22-23 grader, så måste vattnet ha mätt dessa grader - jag låg i och lät det skvala runt om mig:)

mini-dsc-1060.jpgmini-dsc-1116.jpg

Nu får vi se vad den här dagen har att ge.

 

//Kattis

24 Jul 2013

Välkommen

Välkommen till www.tarnabyskinest.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)